NMM Algemene Managementkennis

NMM Algemene Managementkennis

ISBN 9789041505064
  • 3e druk 2015
  • F. A. J. van der Linden

€39,95

Dit boek is geschreven aan de hand van het examenprogramma Algemene managementkennis van de Nederlandse Associatie voor examinering en is bestemd voor de middenmanager.

Het boek geeft inzicht in de manier waarop organisaties werken, dit geeft de middenmanager meer begrip voor zijn organisatie en biedt hem de handvaten zijn doelstellingen binnen de organisatie te verwezenlijken.

In ieder hoofdstuk komen veel voorbeelden aan bod en elk hoofdstuk bevat opgaven, waarvan er enkele afkomstig zijn van de Nederlandse Associatie voor examinering. Bij de opgave staat aangegeven of deze van de Associatie afkomstig is. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een handige begrippenlijst, met daarin de belangrijkste begrippen op organisatiegebied.

Het boek is niet alleen uitstekend geschikt voor studenten die het examen Algemene managementkennis willen halen, maar kan ook in veel andere managementopleidingen worden gebruikt. Daarnaast is dit boek uitermate geschikt voor middenmanagers die door middel van zelfstudie hun kennis willen vergroten.

Gerelateerde boeken