Leveringsvoorwaarden

Op onze leveringen aan boekhandels, onderwijsinstellingen en particulieren zijn een aantal leveringsvoorwaarden van toepassing. Deze worden hieronder toegelicht.

Kortingsregeling voor opleidingsinstituten

Bij bestelling van 9 exemplaren of meer van een titel worden de volgende staffelkortingen berekend:

  • 10 t/m 29 exemplaren per ISBN: 5% van de stuksprijs
  • 30 t/m 49 exemplaren per ISBN: 10% van de stuksprijs
  • 50 of meer exemplaren per ISBN: 15% van de stuksprijs

 

Kortingsregeling voor boekhandels:

Aan boekhandels worden de volgende kortingen verleend:

  • 0 t/m 9 exemplaren per ISBN: 19% van de stuksprijs
  • 10 t/m 49 exemplaren per ISBN: 21% van de stuksprijs
  • 50 of meer exemplaren per ISBN: 23,8% van de stuksprijs

 

Levertijd
De gemiddelde levertijd is 3 - 5 werkdagen. Wanneer een boek niet in voorraad is zal de levertijd langer zijn. In dat geval proberen wij zo spoedig mogelijk contact met u op te nemen.

Betaling
Alle prijzen die op de website en in de catalogus vermeld staan, zijn inclusief btw. Voor alle leveranties geldt een betalingstermijn van drie weken na de factuurdatum.

Reclames
Bezwaren kunnen alleen schriftelijk (per post, fax of e-mail) en uiterlijk binnen acht dagen na het verlopen van de levertermijn worden ingediend met vermelding van factuurnummer, datum en gereclameerde goederen/aantallen.

Verzendkosten
Bestellingen zijn exclusief verzendkosten. Verzendkosten worden berekend op basis van gewicht.Bij verzendingen vanuit ons magazijn rekenen wij in de regel €3,50 verzendkosten bij verzending binnen Nederland.

Retouren
Volgens de Wet Koop op Afstand heeft u 14 dagen de tijd om uw bestelling te herroepen. In alle gevallen geldt dat het artikel in goede staat (als nieuw) dient te verkeren en niet gebruikt mag zijn. Retouraanvragen dienen per post, fax of e-mail ([email protected]) te worden geplaatst, met vermelding van naam, adres en rekeningnummer. Vermeld duidelijk de betreffende titels, ISBN's en het aantal boeken. Na schriftelijke toestemming dienen de boeken binnen veertien dagen onbeschadigd retour te worden gezonden

Voor boekhandels en distributeurs van studieboeken gelden andere retourregels. Zij kunnen contact met ons opnemen.

  • Kwalitatief het beste aanbod

  • Veel praktijkvoorbeelden

  • Geschikt voor zelfstudie