Next Move

Next Move

ISBN 9789041511195
  • MOVE
  • 2020
  • Peter Haast

€51,95

Met Next Move zet je de volgende stap in jouw beheersing van de Engelse taal. Het is letterlijk een nieuwe zet. Je beheerst al wat Engels, maar bent op zoek naar een mogelijkheid om er gestructureerd en op een boeiende manier aan verder te werken en jouw kennis uit te breiden. Daarbij eindig je op het niveau A2 van het Europees Referentie Kader.

Rondom levensechte en praktische thema’s begint elke unit met lezen en luisteren. Door middel van de bijbehorende opdrachten controleer je of je alles goed heeft begrepen. Je merkt daarbij al snel dat er steeds meer woordkennis en beheersing van grammaticale structuren van je wordt verwacht. Alles komt uitgebreid aan de orde en beklijft dankzij uitdagende oefeningen. Je past de kennis die je hebt opgedaan toe bij spreek- en schrijfopdrachten die direct aansluiten bij het thema van de unit. Je rondt de unit af met een Culture Note, waarin interessante aspecten van de Engelstalige cultuur worden besproken. In twee extra units verdiep je je in het voeren van zakelijke telefoongesprekken en oefen je gesprekken om een ongedwongen contact met iemand te kunnen leggen.

Next Move is onderdeel van onze nieuwe serie Move, de opvolger van onze eerdere First Choice boeken. Een geheel nieuwe serie, maar nog steeds met de vertrouwde aanpak.

Gerelateerde boeken