Nieuws

Nieuw! Evidence-based coachen

Onlangs verscheen bij ons Evidence-based coachen. Hét boek voor wie als coach goed onderbouwd zijn vak wil uitoefenen. Toegankelijk geschreven en tegelijkertijd gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten in coaching.

Lees meer »

Winnaar Banas NASK PubQuizzz 2017 is bekend

Algelopen donderdag is de hoofdprijs, een drone, uitgereikt aan NASK-docent Beytullah Saritas van het Bataafs Lyceum in Hengelo (O)

Lees meer »

Bezoek onze stand tijdens de Bètatechniekdag

Op donderdag 29 maart a.s. zijn wij aanwezig bij de Bètatechniekdag op het Bouwinfrapark in Harderwijk. Tijdens deze conferentie, georganiseerd door de NVON, kunnen wij u alles vertellen over onze techniekmethode Batech en onze...

Lees meer »

Bezoek onze stand tijdens de WND-Conferentie

Vrijdag 15 december zijn wij, traditiegetrouw, aanwezig bij de WND-Conferentie in Noordwijkerhout. Wij praten u graag bij over de laatste ontwikkelingen omtrent Banas.

Lees meer »

Bezoek onze stand tijdens de Internationale Techniekconferentie

Op vrijdag 10 november a.s. zijn wij aanwezig bij de Internationale Techniekconferentie in het Philips Stadion in Eindhoven. Tijdens deze conferentie kunnen wij u alles vertellen over onze techniekmethode Batech en onze NaSk...

Lees meer »

Welkom op onze nieuwe site

De afgelopen maanden zijn wij druk bezig geweest met de vernieuwing van onze website. Met deze vernieuwing is onze site in een fris jasje gestoken en krijgt u een beter beeld van ons als bedrijf en onze ambities.

De komende...

Lees meer »
  • Kwalitatief het beste aanbod

  • Veel praktijkvoorbeelden

  • Geschikt voor zelfstudie