Met Stress in Balans

Met Stress in Balans

ISBN 9789041510952
  • Niet leverbaar
  • MariskaVerduijn
  • Ana Bloemraad

€34,50

Het doel van dit boek is u inzichten te geven en handvatten te bieden die u in staat stellen om de negatieve gevolgen van stress te verminderen of op te heffen en de positieve effecten van stress te versterken, of met andere woorden: ervoor te zorgen dat u in balans komt en blijft.

Het boek Met stress in balans neemt u mee op een reis door het landschap van stress. Net als een echt landschap met bergen en dalen, moerassen waarin u kunt verdwalen en mooie vergezichten die u kunt bewonderen, kent ook het landschap van de stress pieken en dalen, gevaren en mogelijkheden.

Het doel van dit boek is om inzichten te geven en handvatten te bieden die u in staat stellen om de negatieve gevolgen van stress te verminderen of op te heen en de positieve effecten van stress te versterken, of met andere woorden: ervoor te zorgen dat u in balans komt en blijft.

Over de auteurs
Drs. Mariska Verduijn werkt als psycholoog, trainer en coach op het gebied van gezond werken. Ze begeleidt medewerkers en organisaties bij mentale fittness op het werk (www.verduijncoaching.nl). Omgaan met stress, bevorderen van vitaliteit en duurzame inzetbaarheid zijn belangrijke thema’s. Daarnaast werkt ze als docent (HBO Toegepaste Psychologie). Mariska is registerpsycholoog NIP, Psycholoog Arbeid- en Gezondheid NIP, EIA Master Practitioner coach en certified eCoach.

Drs. Ana Bloemraad is registerpsycholoog NIP/Arbeid- en Organisatie, gespecialiseerd in stressmanagement, leiderschapsontwikkeling en gedragsverandering. Naast coach, trainer en adviseur bij haar eigen bureau BloemRaad Psychologen is ze ook examinator bij een opleiding voor Toegepaste Psychologie. De ultieme doelstelling van haar werk is plezier, creativiteit en zingeving te brengen in het werk en leven van haar cliënten. Zie ook www.bloemraadpsychologen.nl